Cute Onion Club - Onion Head

Thursday, 14 June 2012

Gaduh ~ Baikk ;)

Assalamualaikum ..  Hiiii .

 Hari ni fatin gaduh dengan Mr.Smiley Smile . Fatin kene marah dengan farah , kene marah dengan kawan-2 sebab tak tegur aiman , masa rehat tadi .

 So masa balik tadi Aiman bad mood sebab Ben cakap , fatin tanya lah dia , dia ckp tak de pape lah , semua lah . Fatin ingat dia marah fatin pasal fatin tak tegur dia masa rehat ~ Hee ~ So fatin cakap 'OHHH OK ' , HMM ~ TAK PE LAH KALAU MACAM TUH , FATIN PERGI JE LAH KE KELAS GERMAAAANN!! ehehe lepas tu balik rumah makk fatin cakap aiman tegur die dan senyumm kat dia tu yang fatin pelikk , so lepas german mak fatin cakap gaduh ke dengan Aiman , fatin cakap lah takk .

 Selepas itu , lepas kelas piano tadi , Farah call , dia marah fatin and soo onn , so fatin call Aimann fatin mintak maafff dengan dia , masa farah marah fatin , fatin menangis terukk ehh ,. GEMPAKKZZZ .   Pastu fatin ada menangis masa fatin call Aiman , dia perasan kott? hmm ~ tak tau lah , dia boleh lagi pasang lagu kuat-2 terukk benor perangai HHAHAAHHAA!!!

 Sooo sekarang kita orang dahh baikk , fatin harap ape yang najwa cakap pagi tadi becomes true , and ape yang farah cakap berkali-2 tadi becomes true . AMINN~ Kkbyeee assalamualaikum :))

No comments: