Cute Onion Club - Onion Head

Friday, 29 June 2012

GOING ~ NO WAYY !

Assalamualaikum ..

Most AWESOME-ESS BFFLL for live ever akan pindah . He is going to move to JAPAN ! bukan dalam Malaysia tau tapi LUAR Malaysia , sakit hati gila ! Tak nak dia pindah

Ermm ~ ok fatin tak nak dia pindah SEBAB:


1. Mr A ok kita panggil dia , Mr A is my best friend gila rapat , and Cik D pon dah mula kawan rapat dengan dia , so kita bertiga selalu lepak together-gether tau , kalau Mr A pegi , memang TAK SAMA !

2.Btw fatin dah lama suka dia , tapi bukan tu sebabnya fatin tak nak dia pindah , suka dia memang termasuk tapi yang paling penting ialah alasan pertama ! Fatin doa sangat dia TAK AKAN pindah , andd dia cakap dia akan bertunang WHATTT THEEE TUTTTT !! pergi jepun dengan bakal TUNANG dia pulak tu ! Hek alah , tunang pulak dahh ! dah lah weyy aku penat menangis . Just Don't Go ok . Please

Jangan lah pergi , amir dah pergi , sekarang kau ! Tinggal Cik D je lah lepas ni ! Eiii jangan weyhh , penat menangis ! Tolong lah mintak dengan your Mum , beg her or sumething , Ask ALLAH ! mintak dengan dia sangat-2 ! Please USAHA ! PLEASE im begging you :'(

1 comment:

Farah Diana Hassan said...

Oi cik D pun ok apa...tembak kang!!!!