Cute Onion Club - Onion Head

Saturday, 10 November 2012

Moving ~

Assalamualaikumm..

  Ok ceritanya ada dua.. first cikgu kesayangan fatin nak pindahh namanya Cikgu Siti Nazliahnirmala Binti Rosli. Beliau merupakan seorang guru kemahiran hidup bagi budak lelaki di sekolah fatin. Cikgu nazliah merupakan seorang cikgu yang lemah lembut dan penyabar orangnya.Boleh dikatakan cikgu nazliah bagaikan seorang ibu dalam hidup fatin, walaupun cikgu nazliah belum pernah mengajar kelas perempuan untuk KH tapi cikgu pernah buat ulangkaji bagi tajuk teras dgn grup perempuan dalam kelas fatin. :'(

Hari jumaat hari tu, fatin tak ke sekolah fatin terlepas peluang yang satu-satunya untuk berjumpa dgn Cikgu Nazliah, apabila fatin dapat tau cikgu nak berpindah, betapa hancur hati fatin, nak nagis bagai nak rak pun ada tapi secara rasionalnya bagus jugak kalau Cikgu pindah sebab mungkin dah rezeki cikgu ke sana ? Siapa tahu mungkin cikgu akan lebih berjaya di sana :)

Akhir sekali kan fatin cuma boleh mendoakan semoga cikgu akan lebih berjaya walau di mana sahaja cikgu berada . Amin ~ Kepada Cikgu Nazliah fatin sayang cikgu selamanya, fatin harap cikgu tidak akan lupakan fatin. Cikgu nanti kalau-2 free datang jenguk balik kita orang semua kk :))
Ha yang pakai tudung pinkkk itu lah Cikgu Nazliah. lembut je kan. Kepada murid-2 Cikgu Nazliah yang akan datang, berlembutlah dgn cikgu ye, She is a one wonderfull teacher that you can't find anywhere in the world. She is one of a kind.

~THE END~

No comments: